Mijn verhaal

Mijn eerste ervaring met de kracht van het onbewuste brein, kwam in een tijd dat ik het erg druk had in mijn hoofd. Een reclame campagne op Facebook van Edwin Selij over hypnose trok mijn aandacht. Ik downloadde als eerste een hypnose mp3 en enige tijd later luisterde ik deze af. En ik voelde tijdens het luisteren dat alle spanning van mij af gleed. Een heerlijke ervaring en mijn interesse was gewekt! Ik startte meteen met mijn eerste opleiding.

Een jaar later werd ik geopereerd aan onder andere mijn neustussenschot met als doel een betere ademhaling te realiseren door mijn neus.
De operatie was geslaagd, maar enige tijd later kreeg last van een ontzettende ontsteking en bleek dat er op de OK een bacterie in de wond was gaan nestelen. Na 2 penicilline kuren van totaal 21 dagen was het grootste deel weg. Ik kreeg echter nog minder lucht door mijn neus dan ooit tevoren… Het advies van de KNO arts was…. “U moet er mee leren leven”, iedere dag neusspray gebruiken om nog een beetje lucht te krijgen of in het buitenland aan de zee gaan wonen….

Maar het gebruik van de neusspray werd van kwaad tot erger, eerst 2x per dag, toen 3x per dag en uiteindelijk sprayde ik 6x per dag Otrivin. Dat moest dus mijn hele leven lang…. Op een gegeven moment dacht ik, DIT WIL IK NIET!
En ik ging direct aan de slag met een zelfhypnose script en iedere nacht voor het slapen ging ik zelfhypnose toepassen. En na 20 dagen had ik helemaal geen neusspray meer nodig!!! Dit heeft mij overtuigd van de heilzame werking van het onbewuste.

Later heb ik het ook nog eens “uitgetest” op een wratje op de hak van mijn linkervoet. Dat steeds weer terugkwam na het wegbranden met stikstof. Ik had mijn onbewuste zo geïnstrueerd dat ik het wratje zou vergeten en het daardoor zou verdwijnen. En drie maanden later in de sportschool, trok ik mijn schoenen uit. En ik dacht opeens … “He ik had toch een wratje op mijn hak?” Maar mijn huid was zo gaaf er was geen spoor meer te ontdekken.

Deze persoonlijke ervaringen, ervaringen bij mijn cliënten en alle dingen die ik heb gezien tijdens mijn opleidingen hebben mij laten zien dat dit de weg is voor mij om ook anderen te helpen aan zo’n bijzondere ervaring.

Je onbewust brein is echt ongelooflijk krachtig indien je hem de juiste kant op stuurt. En dat kan met diverse technieken zoals, hypnose (directe en conversationele), NLP, OldPain2Go methodiek en vele andere mooie technieken. Mijn interesse is oneindig op dit gebied, ik blijf mijn kennis altijd updaten zodat ik ook de beste resultaten met jou en het beste uit jou kan halen!

Scherm is te klein.